سوزش سر دل در بارداری

43 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام از سوزش سره دل خسته شدم هر شب سوزشه سره دل و تهوع و استفراغ دارم. خواستم ببینم این طبیعیه. من تو هفته 37 هستم.ممنون میشم جوابمو بدین. البته اینم بگم تمام آزمایشات بارداری رو دادم اما هیچ مشکلی نداشتم. ممنون از مشاور این عزیز.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز داشته باشید و بلافاصله پس از مصرف غذا دراز نکشید موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم از جوابتون