سلام و خسته نباشید.

27 سالمه.LMP من 29 شهریوره. ولی 19 مهر آی یو آی کردم.همون موقع دوتا فولیکول 18 و 19 میلی داشتم.که بهم گفتن امکان دوقلویی هست.آز بتام تو روز 14 آی یو آی 309 بود ک 3 روز بعد تکرارش کردم1880 شده بود.بهم گفتن بتات یهو بالا رفت و باز هم امکان دوقلویی دادن.6 هفته رفتم سونو گفتن ی ساک هست.دوباره 8 هفته رفتم و باز هم ی ساک دیده شد.وقتی سونوی ان تی رفتم و چیزی درباره ی دوقلویی نگفتن منم بیخیال شدم.دیگه مطمعن شدم که دوقلو نیست.برای سونوگرافی آنومالی ک رفتم بهم گفتن طول سرویکسم 20 هست و دهانه رحمم 3 میل در 3 میل باز شده.اورژانسی سرکلاژ شدم.جواب غربالگری دومم که اومد ریسک نقص لوله عصبی 1:10 زد.آزمایشو دوباره تکرار کردم ک باز هم همینو نشون داد.درصورتی که سونوگرافیم سالم بود.آمنیوسنتز شدم ک جنین سالم بود. دکتر خودم بعد از انجام سونو گرافی در مطبش برای اولین بار بهم گفتن که بارداریم دوقلو بوده.حتی خودمم ساک رو تو مانیتور دیدم.ولی دیگه توضیحی بهم ندادن.منم از بس نگران سلامت جنینم بودم دیگه چیزی نپرسیدم.الان سوال من اینه ک من حالا 22 هفتم.چرا تا بحال با توجه به تاکییدی ک خودم میکردم برای دوقلویی بازهم میگفتن تک قلو هست؟و اینکه چرا تا حالا اون ساک دفع نشده؟امکان داره اون ساک هم حاوی جنین باشه با توجه به اینکه NTD خون هم بالا بوده درصورتی ک آمنیوسنتز سالم بوده؟؟تکلیف اون ی ساک چی میشه؟ ببخشین سوالم طولانی شد.ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

وقتی یک ساک رشد نکرده و خالی وجود دارد بتدریج جذب دیواره رحم میشود و از بین میرود گاهی هم به صورت خونریزی خفیفی دفع میشود.

و در ادامه دیگر در سونوها دیده نمیشود و معمولا در زمان زایمان هم اثری از آن نیست