اعتیاد همسر و سردرگمی

سلام 10 ساله ازدواج کردم یک ساله متوجه شدم همسرم تریاک مصرف میکنه دو تا بچه 7 و 2 ساله دارم

اوایل انکار میکرد بعد که دیگه خودم علنا دیدم با هم قرار گذاشتیم که هفته ای دوبار تو خونه مصرف کنه ولی بیرون نره و کسی از خانوادهامون در جریان این مشکل نیستن حالا به علت بیماری تو خونه بستری شده دیشب وقتی برای کاری از خونه بیرون رفتم وقتی برگشتم متوجه شدم که مخفیانه مصرف کرده و خیلی ناراحت شدم وقتی باهاش حرف زدم اول شدید عصبی شد الانم چیزی نمیگه فقط نیشخند میزنه منم نمیدونم باید چه برخوردی بکنم

از خانوادهامون دور هستیم ون میتونم با کسی مطرح کنم

گاهی به طلاق فکر میکنم خیلی سردرگم شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

تجويز مصرف مواد در خانه و در كنار شما كار خطرناک و اشتباهی هست.هم بدليل احتمال آلودگی شما و خطر برای بچه ها و هم بيشتر و پيشرفت كردن مصرف و شديدتر شدن وابستگی.

با اين اوصاف نميتوان از همسرتون انتظار داشت به يک باره مصرف را قطع كنن.چون مصرف مخدر دارای علايم بدنی ميباشد و ترک به يكباره و بدون هيچ دارو و پزشكی تقريبا غير ممكن خواهد بود.

پس بهتره  با همسرتون صحبت كنيد و با كمک پزشک ترک اعتياد بهترين روش ترک را انتخاب كنيد و از همه مهمتر شش ماه تحت رواندرمانی اعتياد قرار بگيرن تا آموزشهای لازم جهت جلوگيری از عود و بازگشت ارائه شود تا ترک راحتتر و موفقی داشته باشن.