درد سینه چپ قبل از پریود

سلام خسته نباشید من یه دختر چهار ساله دارم چند ماهه تو اقدامم قبل اقدام درد تو سینه احساس نمیکردم اما الان چند ماهه سینه چپم قبل موعد پریودی درد میگیره و سفت میشه.در ضمنپریودی هام قبلا منظم بود الان نامنظم شده. پریود که میشم دیگه درد ندارم. مشکل خاصی نیست؟ طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام، تاثير هورمون پروژسترون است و طبيعي ميباشد. ولي در مورد تنظيم نبودن زمان پريودتان ؛ اگر مشكل پاتولوژيك يا بيماري خاصي نداشته باشيد، ميتواند در نتيجه استرس جهت اقدام به بارداريتان باشد.