بارداری و آبله مرغان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

من ۵ ماهه باردارم و دخترم ۷ سالشه و تو مدرسه بغل دستیش آبله مرغان گرفته و دخترم هم ۶ ، ۷ جای بدنش جوشهای کوچک درآورده ... لطفا راهنماییم کنین با توجه به اینکه من تا حالا آبله مرغان نگرفتم و واکسن هم نزدم ...

لطفا راهنمایی کنین که من باید چیکار کنم و به چه نوع پزشکی مراجعه کنم و چه نوع دارویی باید مصرف کنم ...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خود شما نیازی به مصرف دارو و ویزیت پزشک ندارید دختر شما نیاز به ویزیت دکتر و مصرف دارو دارد می توانید برای ضد عفونی کردن محیط از اسپند استفاده کنید و سعی کنید از وسایل مشترک استفاده نکنید  موفق باشید

تجربه شما

ممنونم خانم دکتر از راهنماییتون خیلی لطف کردین ... 🌻🌹🌺🌷