بیست روز از زایمانم میگذره، طبیعی بوده و بچه اولم هست، احساس افسردگی دارم و بعضی اوقات احساس میکنم از بچه دار شدن پشیمونم و بچمو نمیخوام، به متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم و برام کلی دارو نوشت، اما شوهرم با مصرف این همه دارو مخالفه، ضمن اینکه بار اول که قرص سیتالوپرام رو خوردم به شدت خواب آلود شدم و دیگه نمیتونستم پاشم به بچم شیر بدم برای همین شوهرم نمیذاره قرصا رو بخورم، برای درمان مشکلم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام، امیدوارم خوب باشید بانوی عزیز
تنها بیست روز از زایمان شما میگذره و زدن برچسب افسردگی به خودتون درست نیست ، بدن در شرایط جدید نیاز به بازسازی و ترمیم خودش داره و شما به عنوان فردی که تا کمتر از 11 ماه پیش فقط یک بانو و همسر بوده اید و به تازگی نقش مادر بودن رو پیدا کرده اید طبیعی هست که گاهی درباره آینده نگران باشید، گاهی خسته بشید و حتی حوصله فرزندتون رو نداشته باشید .کافیه که این حس ها رو بپذیرید و نخواهید که همه چیز عالی پیش بره ، سعی کنید تغییرات جدید رو به آرومی بپذیرید ، مراقب خودتون باشید و از این روال لذت ببرید. برای مصرف داروها دست نگه دارید و حتما در کنار وظایف روزمره مادری وقتی رو برای خودتون در نظر بگیرید قرار نیست فرزندتون رو عامل دست و پا گیری بدونید فقط باید با شرایط جدید جایی رو برای نقشهای جدید و قدیم در کنار هم نگه دارید. روحیه تون رو با گوش کردن موزیکهای شاد ، ورزش با رقص حتی در حد نیم ساعت در روز ، بیرون رفتن با همسرتون و دوستان داشته باشید و اجازه ندید برچسبهای افسردگی ، بی حالی و ... انرژی شما را بگیرد ، به نقاط مثبت تواناییتون توجه کنید اینکه بچه سالمی رو به دنیا آورده اید ، زایمان طبیعی داشته اید در زمانی که خیلی ها زایمان سزارین و سختی را تجربه میکنند. چنانچه هیچ یک از موارد فوق در مورد شما صدق نکرد به دنبال ریشه ی ناراحتی خود بگردید و برای برطرف کردن آن به یک روانشناس ( نه روانپزشک ) مراجعه کنید. موفق باشید