شک همسر در دوره عقد

سلام خانم امیری، ممنون بخاطر وقتی که برای حل مشکل ما میزارید اجرتون با خدا.

من قبلا با یکی نامزد بودم و جدا شدم،بعد مدتی با پسر عموی مامانم عقد کردم، متاسفانه خودم یه اشتباهی کردم شماره طرف رو تو گوشیم حذف نکردم که البته هیچ هدفی هم نداشتم خدا شاهده فقط محض کنجکاوی واسه دیدن پروفایل این اشتباه رو کردم، خلاصه شوهرم شماره رو تو گوشیم دید، از اون روز تا الان شوهرم بهم شک داره تو رو خدا یه راهکاری بهم بدین،بهم گفته فضای مجازی نرو دیگه نرفتم، الان هم میگه من بهت شک دارم که هنوز چشمت دنبال اون پسره، اینو هم بگم من هیچ علاقه ای به نامزد سابقم نداشتم و ندارم در عوض خیلی همسرم رو دوست دارم،لطفا کمکم کنین که چه کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
لازمه که برای جلب اعتماد ایشون شماره فرد قبلی رو حذف کنید و تمرکزتون رو به زندگی فعلی برگردونید. از انجام هرکاری حتی از روی کنجکاوی که زمینه رو برای ایجاد شبهه و سوتفاهم فراهم کنه خودداری کنید. هر رابطه ای نیاز به توجه و تلاش برای بهتر شدن نیاز داره این طور فکر نکنید که اگر در حال حاضر رابطه شما با همسرتون در حالت خوبی هست همیشه همینطور خواهد ماند توجهتون رو به بهتر شدن ارتباطتون با همسرتون منعطف کنید