قی چشم نوزاد

دخترم 24 روزشه دکتر به خاطر قی چشمش بهش قطره باکتی ماید داد پنج روزه هر سه ساعت تو چشمش میریزم کمی بهتر شده ولی هنوز قی داره چشاش باید مرتب تمیز بشه خواستم بدونم نیاز به داروی دیگری نداره تا کی خوب میشه در ضمن 8 روزه بود که به خاطر اشتباه داروخانه و سهل انگاری خودم قطره ی بینی نازوفرین رو 7.8 بار ریختم در چشمش آیا میتونه دلیلش اون باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

علاوه بر قطره فوق پماد چشمی آريترومايسين هر شب به چشم بماليد.

اگر خوب شد و بعد از قطع داروها دوباره ترشح داشت احتمال تنگی مجرای اشكی وجود دارد.