تهدید در رابطه احساسی

 الان ۳ ساله از طریق مجازی با آقایی آشنا شدم که متاهل هستن اما به گفته خودشون در دو خونه مجزا از همسر زندگی میکنن تو دوره جدایی باهاش آشنا شدم و خیلی وابستش شدم گاها عکس و فیلم براش میفرستادم و اعتماد داشتم بهش اما الان حس کردم باید زندگیم سامان بدم گفتم از هم جدا بشیم اونم تهدید کرد که فیلما و عکسا میفرسته برای خانواده اگه کات کنیم و خیلی هم جدی بعد من که حسابی تهدیدم کرد منم گفتم تاوان اشتباهم میدم بفرست یک دفعه گفت ببخشید اشتباه کردم معذرت و اینا نرو میمیرم بدون تو منم از ترس عکسا و فیلما و از رو دلسوزی گفتم باشه اما ته دلم میخوام شرش کم بشه حالا من چطور به خوبی از دستش خلاص شم تو رو خدا کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اين رابطه از پايه مشكل دار است چه اين فرد با همسرش زندگی كند چه در محيطی جدا ايشان متاهل هستند و نميتوان منكر آن شد.

و همانگونه كه گفتيد جدايی بهترين راه است و بهتر است كه بدون تنش و دعوا و از راه منطقی باشد با ايشان صحبت كنيد شرايط خودتان و تصميم های خودتان را با ايشان مطرح كنيد اينكه ايشان متاهل است و پای زندگی فرد ديگری در ميان است كه ناخواسته آن فرد هم درگير شده و بعد از اينكه تمامی حرف های خود را زديد بر سر تصميم خود بر تمام شدن رابطه بمانيد و موضع خود را تغيير ندهيد اگه تهديد كردند يا حتی خواهش و التماس چون اين افراد راهكار های مختلفی را امتحان ميكنند كه مانع از اين تمام شدن بشوند اما آنچه مهم است تصميم شماست برای اتمام اين رابطه .