سلام خسته نباشید من همسرم نه ماهه عروسی کردیم ولی اون اصلا دلش رابطه نیمخواد و شاید هفته ای یک بار رابطه داشته باشیم. که اونم سریع ارضا میشه و تمام.

سه ماه پیش باردار شدم و پوچ بود.میترسم ایندفعه اقدام کنم و بازم پوچ بشه چون همسرم رابطه نداریم ممکنه اسپرمش ضعیف باشه؟😢😢😢😢

دگتر هیچ ازمایشی ننوشته برامون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
همسرتان به متخصص اورولوژی مراجعه نمایند و از نظر واریکوسل بررسی گردند و همچنین آزمایش اسپرموگرام نیز انجام بدهند.
مواد غذایی که مزاج گرم دارند به همسرتان بدهید تا میل جنسی ایشان افزایش یابد.
خود شما نیز آزمایش روتین قبل از بارداری و سونوگرافی رحم و ضمائم انجام بدهید تا اگر مشکلی وجود داشته باشد قبل از بارداری برطرف نمایید.
همچنین قرص یدوفولیک روزانه مصرف نمایید.