گزگز دست چپ

سلام خسته نباشید مادرم دست چپش وقتی از خواب بلند میشه به مدت ۲ دقیقه گزگز میکنه و خوب میشه دستش رو که میبره بالا گزگزش شروع میشه گاهی هم میگه قلبم تیر میکشه علت این چی میتونه باشه ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام

گزگز کوتاه مدت در صبح احتمال زیاد بخاطر پوزیشن بد دست در موقع خواب بوده است،مثلا دست در وضعیتی قرار میگیره که که اصطلاحا خواب میره و در ادامه به گزگز و مور مور تبدیل میشه. تیر کشیدن قلب هم ارتباطی به این مساله ندارد و باید چکاپ های مربوطه انجام شود.