چسبندگی لابیا در کودکان

با سلام ، دختر یکساله من ، چسبندگی لابیا دارد ، متخصص اطفال پماد استروژن تجویز کرد بعد از مصرف دو هفته چسبندگی تا حدودی نه کامل باز شد اما عوارض مصرف پماد ( بزرگی سینه راست + رشد موهای نازک مشکی روی ناحیه تناسلی ) ظاهر شد، الان پنج روزه پماد رو قطع کردم، میخواستم بدونم چند روز طول می کشه این عوارض خوب بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارشناس رادیولوژی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، اين عوارض موقتی است و به زودی برطرف می شود، در صورت باقی ماندن حتما به پزشک متخصص اطفال مراجعه نماييد. جهت ادامه درمان از كرم وازلين به صورت روزانه استفاده فرمایید.