بهترین روش جلوگیری از بارداری

با سلام من 28 سالمه و یک پسر دو ساله دارم . بعد از زایمانم برای پیشگیری از بارداری قرص استفاده می کردم و به شدت برای من عوارض داشت . الان به صورت طبیعی جلوگیری میکنم ولی نگرانم چون درصد خطای بالایی داره این روش. درمورد IUD چیزهای زیادی شنیدم بعضی به شدت راضی و بعضی به شدت ناراضی ان . واقعا نمیدونم چیکار کنم . آیا ممکنه استفاده از IUD باعث عفونت یا کمر درد بشه و اینکه ممکنه تکان بخوره و احتمال بارداری در حین استفاده داشته باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

روش مناسب جلوگیری برای هر فرد متفاوت است.بسته به وزن،سن،شیردهی،عفونت زیاد میگیرید یا نه،مقدار و مدت خونریزی قاعدگی،تا کی بچه نمیخواهید و...دارد.

روش IUD هم مثل هر روش دیگرخطا دارد و احتمال بارداری دارد اما بسیار جزئی.

اگر فردی زیاد عفونت میکند این روش انتخاب مناسبی نیست،نه اینکه IUD باعث عفونت باشد،بلکه به این معنی که در فردی که زیاد عفونت میکند این روش شانس انتشار عفونت به لگن و عوارض دیگر را بالا میبرد.

همچنین کمردرد نمیدهد.

برای انتخاب روش حضوری مشاوره بگیرید