انتظار داشتن از خانواده همسر

من خیلی حساسم و زودرنج و این باعث میشه با هر رفتار نادرست دیگران ضربه بخورم یا ناراحت بشم و فکرم مشغول بشه و کلا این یک و نیم سالی که عقد کردم این حالت بیشتر شده و خیلی آزارم میده مثلا یک نمونه اش اینکه دایی همسرم بعد عقد ما مهمونی داد و چون من و همسرم از شهرای دیگه ای هستیم من انتظار داشتم مثل فامیل من که با همسرم هماهنگ میشدن که اینجا باشه بعد مهمونی میدادن منم انتظار داشتم واسه یه مهمونی ساده ماه رمضون که کلا 20 30 نفر آدمیم منو که از شهر دیگه میامم در نظر بگیرن بعد مهمونی بدن چون به هر حال دایی بود و منم اولین بار بود میرفتم. ولی اصلا اینکارو نکردن و قشنگم وسط هفته گرفتن و منم نتونستم برم همسرمم نرفت بخاطر من البته چون من قانعش کردم و موند شهر ما پیش من، این وسطم هی خواهرشوهر و مادرشوهرم زنگ میزدن به همسرم که بیا دایی ناراحت میشه!!! یعنی واقعا شعورشون نمیرسید که زنش رو ول کنه بیاد جایی که زنش رو آدم حساب نکردن؟ من واقعا این افکار تو ذهنم من رو آزار میده این یه مثال بود هزاران ماجرای اینطوری هست که آزارم میده و از ذهنمم پاک نمیشن گذشته ها با هر بحثی بین منو همسرم وسط کشیده میشه. من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اينكه شما خودآگاهی نسبت به خود داريد و جز به جز چيزهايی كه آزارتان ميدهد را ميدانيد در روند تغيير خيلی كمكتان ميكند .اينكه افراد به روش های مختلف رفتار ميكنند و يا نادانسته حركتی ميكنند كه ما ناراحت ميشويم چيز عادی در برخورد های اول است و مهم واكنش ما به اين رفتارهاست .ما دو راه پيش رو داريم يا آن ها را محكوم ميكنيم يا با عذاب و دلخوری به روابطمان با آنها ادامه ميدهيم كه هر دو به ضرر روان خودمان است .برای اين مثالی كه ذكر كرديد چرا از ديد ديگری آن را نگاه نميكنيد كه شرايط و نوع ارتباط ها با هم متفاوت است اينكه همسرتان شما را درک كرده و به احترام شما نرفته رفتاری زيبا است اما بايد ببينيم در دراز مدت هم نتيجه ميدهد يا بهتر است راه ديگر پيش بگيريم مثلا به همسرتان ميگفتيد كه با آرامش به خانواده اش مطرح كند كه شما دلخور شده ايد و آنها در جريان قرار ميگرفتند .يادمان باشد به جای خودخوری و بحث بهتر است با آرامش آنچه آزارمان ميدهد را مطرح كنيم تا اينكه مثل مته ايی هر در سرمان فرو كنيم .گذشته ها گذشته است و ما هر كاری كنيم نميتوانيم به آن برگرديم جز اينكه با مرور روابط خودمان با اطرافيانمان را به خطر بيندازيم و هر لحظه دنبال چرای رفتارها باشيم .

بهتر است با مشاور صحبت كنيد .