علائم مشکوک به بارداری

37 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض ادب،2 روز از پریودم گذشته ولی پریود نشدم ولی علایم بارداری کم و بیش دارم مثل گرسنگی بیش از حد طوری که نمیتونم گشنه بمونم ،عصبی و مضطربم،فشار خونم نوسان داره و رو به بالاست،گر گرفتگی و احساس سنگینی و ضعف و خواب و خستگی زیادی دارم

پریودم نامنظمه و کیست دارم ولی ماه قبلی 28 ام پریود شدم

امروز بی بی چک گذاشتم ولی منفی بود

به نظرتون چکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
میتونین ارمایش خون بارداری بدین و در صورت منفی بودن مراجعه کنید

تجربه شما

سلام وقتتون بخیر

من آخرین پریودم ماه مرداد بود و تیر پریود نشدم تا همین چند روز پیش

که پریودم خیلی متفاوت بود هم دردش عجیب بود و بهو گرفتگی حس میکردم هم خونریزیش که رنگش مثل همیشه نبود یا تیره بود یا یهو روشن میشد

خیلی ام کم بود تاحالا پریودم ۲/۵روزه و با این حجم نبوده خیلی کم نسبت به همیشه خونریزی کمی بود

و اینکه من پریودام نامنظمه

و ماه پیش ۲۲هم واکسنی مخصوص زگیل تناسلی زدم بنظرتون علت ابن پرزود عجیب مربوط به واکسنه و عوارضه؟

یا بارداریه؟ جون توی اینترنت نوشته بود لانه گزینی؟ آزمایش بتا بدم؟