سلا .پسرم باوزن۳۷۰۰بدنیا اومد، الان۱۱ماهشه با وزن ۹ کیلو. بهداشت بهم گفت شیر پاستوریزه بدم. با شیرخشک و غذای کمکی هم وزن نگرفت، خیلی خوش غذاس اما نسبت به خوراکش سخت وزن میگیره.حالا خواستم بپرسم آیا شیر پرچرب باعث وزندهی میشه یا نه؟

بخدا همه چیز بهش دادم اما بی نتیجه است

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

خوش غذايی كودک در زير يكسال باعث كم خوردن شير و عقب افتادن وزن ميشود.

كارهايی كه شما انجام داده ايد برای وزن گيری بچه های بالای بكسال موثر است.

من بعد شير را كم و به غذا اهميت زيادی بدهيد.

قبل از غذا خوردن شير ندهيد.

آزمايشات( چكاپ) يكسالگی را هم انجام دهيد.