مشکلات دوران عقد

با سلام خدمت شما.من و همسرم حدود یک ساله و نیمه عقد هستیم و الان میگه نمیتونم عروسی بگیرم پول ندارم خونش هم چند وقتی هست گرفته. و برخوردش با خانوادم بخصوص با پدرم خیلی بد رفتار کرده . الان نزدیک به یک ماهی میشه باهم قهریم و پدرم میگه باید وکیل بگیریم جدا بشی ازش و من گفتم من دوستش دارم و دوست ندارم زندگیم خراب بشه خانوادم میگن یا ما یا اون. من 27 سالمه همسرم 31 حالا چه کاری درست است؟ ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
رابطتون در این یک سال و نیم چطور بوده؟آیا تنش ها و قهرهای مداوم داشتید؟ آیا از ابتدا قرار بر مراسم عروسی بود؟ آیا در این موارد و مسایل مالی باهم صحبت کرده بودین؟ اگر بله، چه اتفاقی افتاد که الان میگه عروسی نمیگیرم؟علت بدرفتاریشون با پدر شما چی هستش؟ آیا پدر مخالف ازدواج شما بودن یا مساله ی دیگه ای وجود داره؟ سر چه موضوعی قهر کردید و یک ماه طول کشیده؟ آیا کاری برای حل مشکلی که باعث قهر شما شده انجام دادید؟ قهر یک مکانیسم دفاعی معیوب و با قهر کردن مشکل حل نمیشه بلکه خودش مشکلات بعدی رو به دنبال داره. بهتره شما و همسرتون در شرایطی که هر دو در آرامش هستید باهم صحبت کنید و از انتظارات، احساسات، اهداف فردی و رابطه، خط قرمزها و خیلی مسایلی که از نظر هردوی شما مهم است صحبت کنید و پیشنهاد من مراجعه حضوری برای مشاوره گرفتن هستش چرا که مسایل مربوط به خانواده باید از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار بگیره که به صورت مجازی این شرایط چندان مهیا نیست و همینطور که ملاحظه کردید در چند خط توضیحی که شما دادید من کلی سوال برام پیش اومد که ازشون اطلاعاتی در دست ندارم که بتونم مفیدترین راهکار رو براتون ارایه بدم.
شاد و پیروز باشید.