ترشح از گوش نوزاد

با سلام.پسرم شش ماهه ست. دیروز بعد حمام خوابید و یکی دو ساعت بعد که بیدار شد دیدم تو گوش خارجیش، تو لاله گوشش، یک چیز پهن دایره ای به قطر ۲میلیمتر و به رنگ قهوه ای خیلی پر رنگ هست(طوری که سخت میشد از سیاه تشخیصش داد)کمی نرم بود ولی به شکل صفحه ای و پهن. آیا این نشانه عفونت گوششه؟ البته گوشاش نخ قرمزه،نه گرم، و اصلا دست به گوشش نمی بره.لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، برای تشخيص عفونت پرده گوش احتياج به معاينه می باشد. موارد توضيح داده شده احتمالا واكس يا ترشحات طبيعی گوش می باشد.