زمان مصرف قرص LD

سلام خسته نباشید .من درتاریخ 10 اسفند پریود میشم و به دلیل مسافرت میخوام قرص بخورم و در تاریخ 20 اسفند پریود بشم سوالی که داشتم اینه که قرص را از چه تاریخی شروع کنم به خوردن و چندتا بخورم؟ و اینکه دراین مدتی که قرص میخورم احتمال حاملگی هست؟ چه عوارضی میتونه داشته باشه عقب انداختن پریود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به هیچ عنوان توصیه نمیشود میتواند منجر به تغییرات هورمونی، بروز سکته های مغزی ....شود لذا این کار را انجام ندهید. در مواردی میتواند موجب لکه بینی و....هم شود. روز خوش