علائم اوتیسم در کودکان

سلام

بسر من الان ١٣ ماهشه

از نظر حركتی هيچ مشكلی نداره و همه كاراشو به موقع و حتی زودتر انجام داد

مامان بابا داغ رفت تو(توپ) ماس(ماست) من بده رو مفهمومی و به موقع ميگه

از نظر در كه عاليه و دستورپذيری هم داره

مثلا ميگم توپ بردار بده بابا قشنگ انجام ميده

از ١١ ماهگی اشاره ميكنه و مفهمومشو ميرسرنه.

عاشق جمع و بازي كردنه

اعضای بدن مثل دست و پا مو زبون چشم گوش بلده

من تنها مشكلم باهاش ارتباط چشميشه كه حس ميكنم كمه

ببين وقتی ازم چيزي ميخواد وقتی بازي ميكنيم حرف ميزنم بهم نگاه ميكنه ميخنده ولي بقيه مخصوصا آدمای غريبه باهاش حرف ميزنن به حالت خجالت سرشو ميزاره رو شونم انگار خجالت ميكشه باز بهشون نگاه ميكنه حتی اگر نگاهش نكن تلاش ميكنه نگاهش كنن ولی اينكه زل بزنه طولانی مدت تو چشاشون اصلا انجام نميده و من نگرانشم

به نظرتون مشكلي هست؟

به نظرتون مشكلي داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
خیر با توجه به اطلاعاتی که دادید کودکتون نه اتیسم و نه مشکلی داره و شما بیش از حد حساس هستید!