خونریزی پشت ساک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 85 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من کیست پلی کیستیک داشتم و با دارو باردار شدم .دکترم از همون هفته سه که متوجه بارداری شدم فرمودن برای جلوگیری از سقط، هرشب شیاف پروژسترون و هر روز قرص دوفاستون باید مصرف کنم. تو هفته پنج برای بررسی سلامت جنین که دکتر ببینن تو ساک هست و بررسی چندقلویی تجویز سونو واژینال داد و دیروز انجام دادم و فرمودن هیچ مشکلی در بارداری نیست و جنین در ساک است . اما من که تا این روز حتی یک قطره خون هم ندیده بودم  پس از سونو واژینال خونریزی کردم و پس از یک روز لک بینی با تزریق آمپول پروژسترون  و استراحت مطلق ، لک قطع شد .هفته بعد از آن سونو شکمی دادم و مقدار کمی خونریزی پشت ساک مشاهده شد . خواستم بدونم این خون مشاهده شده از اول بوده اما در سونو به من نگفتن هست و همین سبب خونریزی من شده است؟ و یا این خون پس از خونریزی در رحم من به وجود آمده است .د رواقع میخواستم بدونم که خونریزی سبب هماتوم شده یا هماتوم سبب خونریزی شده بوده و از اول ندیده بودن هماتوم رو

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام زمان تشكيل هماتوم معلوم نيست ولی بهتر است استراحت كرده و يک هفته بعد سونو كنيد اكثرا برطرف ميشوند و نگران نباشيد

تجربه شما

سلام خانوم دکتر خسته نباشید من هفته ۷ بارداریم اول فروردین کمی خونریزی بدون درد داشتم سونو کردم جنین سالم بود فقط توی سونو نوشته بود مجاور جدار تحتانی ساک هموراژی ساب کوریونیک مشهود است این یعنی چی؟؟؟ دکترم گفته استراحت کنم تا جذب بشه ! شیاف میزارم الان یک هفته ی کمی لک بینی دارم میخواستم بدونم این شیاف ها ضرر نداره میزارم اخه از قبل خونریزی هم میزاشتم؟؟

@misst73

سلام دوست عزیز نگران نباشید با داشتن استراحت و استفاده از شیاف پروژسترون  این مشکل برطرف می شود اگر لکه بینی کاملا قطع شد آن وقت داشتن استراحت نسبی کافی است و نیازی به استفاده از شیاف پروژسترون ندارید موفق باشید