کاهش وزن و خارش بدن

سلام . همسر من ۳۲ سالشه از حدود ۱۵ ماه پیش به طور یک دفعه دچار خارش شدید بدن و لکه های قرمزی خصوصا در پشتش شد کم کم خارش کم و لکه ها برطرف شد و طی اون خارش شدید ۱۲ کیلو حدودا کم کرد خلاصه خارش کم شده بود ولی همچنان ادامه داشت و از حدود ۲ ماه پیش شروع به مصرف قرص متادون کرده و طی این مدت هم اصلا میل جنسی نداشت و دچار اختلال نعوظ شده بود حدود یک هفته است که قرص رو کنار گذاشته و میل جنسیش بیشتر شده! علت این کاهش وزن یک دفعه و خارش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام ووقت بخیر

با توجه به مصرف متادون همسر شما درمان اعتیاد انجام میدهند پس طی ماهای قبل به اعتیاد دچار بوده اند و از علایم اعتیاد کاهش وزن هم میتواند باشد .و در صورتیکه خارش هم در حال حاضر کنترل شده باشد آن رانیز میتوان به اعتیاد سابق نسبت داد .