امکان آسیب به بکارت نوزاد

112 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید

دختر من ۳ماه و ۱۲روزشه و من از بدو تولد بین لب های بزرگ واژن نزدیک لب های کوچک و پایین تر از آنها تقریبا ببخشید روی سوراخ را با پنبه ی آغشته به روغن بدن کودک تمیز میکردم و به اصطلاح ترشح های سفید را تا جایی که میدیدم تمیز میکردم الان خیلیا بهم گفتند که کارم اشتباه بوده و به بکارت نوزادم آسیب وارد شده.میخواستم جویا شم بدونم واقعا ممکنه آسیب  زده باشم؟چیکار کنم و از کجا بفهمم که آسیب دیده .دیروز قسمت پایین رو وقتی تمیز کردم حس کردم نوزادم یکم از جاش پرید هیچ گونه خونی هم ندیدم تا به حال ولی به شدت نگرانم در حالی که مادر و همسرم میگن مشکلی نیست و نیازی به مراجعه به پزشک نیست باز هم من نگرانم و نمیدونم چیکار کنم از صبح که فهمیدم استرس وجودمو گرفته و خیلی ناراحتم ممنون میشم جوابی قانع کننده بدین سعی میکنم به دکتر مراجعه کنم اما تا زمانی که بخوام کسی رو قانع کنم تا به دکتر مراجعه کنم من دق میکنم خواهش میکنم راهنمایی لازم رو بهم بکنید .

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به هیچ عنوان این کار را نکنید و کودکتان را دستکاری نکنید. شستشوی روزانه و ساده فرزندتان کافی است و نیازی نیست بیشتر خودتان را اذیت کنید. از محلول و روغن .....استفاده نکنید. بکارت در ورودی واژن قرار گرفته و اگر جسمی وارد واژن نکرده باشید مشکلی نخواهد داشت.‌روز خوش

تجربه شما

سلام به نظر من طوریش نشده روغن بچه کاملا بی ضرره