دور سر نوزاد

باسلام.دختر من با وزن 2/5کیلو وقد48سانتی متر ودور سر33به دنیا اومد درهفته 39.الان دوماه دارد.وزنش4کیلو و800وقدش55سانتی متر ودورسرش36/5شده است بهداشت گفت دورسرش کم رشد کرده وبرای دوهفته بعد مراقبت گذاشته برای اندازه دورسر.من نگران شدم میخواستم بدونم مشکلی هست. البته هم خودم وهم پدرش سرهای کوچکی داریم.باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز توصیه می شود طیق گفته مرکز بهداشت در زمان تعیین شده مجدد دور سر اندازه گیری شود اگر کماکان رشد چشمگیری نداشت به پزشک مراجعه کنید.