سلام وقتتون بخیر.پسرم وقتی بدنیا اومد ۳ کیلو بود و فقط شیر خودمو دادم.و وزنش بالا رفت از نمودار هم بالاتر.الان که ۷ ماهش تموم شده ۱۱ کیلو هست.غذای کمکی رو پایان ۶ ماهگی شروع کردم.خیلی خوب غذا میخورد.تا اینکه هفته قبل فکر میکنم به یک جیزی حساسیت داشت ۳ روز بیحال بود و کمی تب داشت و تنش دون دون قرمز زد بعد خوب شد. از اون روز به بعد دیگه اصلا غذا نمیخوره و دهنشو باز نمیکنه . به زور تو دهنش غذا میذارم شاید روزی ۳ بار بهش غذا بدم ولی هر دفعه به اندازه ۳تا قاشق چایخوری و بزور.الان.۷.۵ هست.از وقتی اومد تو ۷ ماه هنوز غذاهای مربوط به این ماهو نخورد.نگرانم.نمیدونم چیکار کنم.غذاهایی که بهش میدم خوشمزه اس.گاهی صبر میکنم فعالیت کنه خسته بشه شاید غذا بخوره.شیر نمیدم گشنه بشه شاید غذا بخوره ولی اصلا فایده نداره.شما چه راه حلی پیشنهاد میدید؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود
اولا بعد از یک بیماری مدتی زمان لازم است تا اشتهای کودک برگردد. صبور باشید و عجله نکنید.

دوما در یک شیرخوار 7 ماهه(زیر یکسال)کار بسیار اشتباهی است که بخار اینکه کودک غذا بخورد به وی شیر ندهی.غذای اصلی ای سنین شیر است نه غذای کمکی.

سوما غذای یک شیرخوار در این سن نباید زیاد خوشمزه باشد.

با این طرز فکر و با این اقدامات غلط نباید انتظار داشته باشید که فرزندتان وزنگیری خوب شش ماه اول را ادامه دهد و قطعا افت در نمودار رشد خواهد داشت.