خواب کودک

علت بداخلاقی بهانه گیری کودکم قبل از خواب چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن سی ویک جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
سن کودک ذکر نکردید.
علت را بررسی کنید مثلا دوست ندارد بخوابد، محیطی که می خوابد دوست ندارد، دوست دارد شما کنارش بمانید و یا...
مثلا اگر بهانه می آورد نمی خواهد بخوابد باید با ملایمت و آرامش صحبت کنید و بگویید  که الان زمان خواب است پس اگر الان بخوابی فردا صبح سرحال تری و وقت بیشتری برای بازی داریم و...
قبل از خواب کودک را  در آغوش بگیرید و محبت کنید. برایش کتاب بخوانید.
در بسیاری از موارد هم، کودک برای جلب توجه بیشتر قبل از خواب بداخلاقی و نق نق می کند اگر هدف جلب توجه است توصیه می شود سریع واکنش نشان ندهید، عصبانی نشوید و اجازه دهید به کار خود را ادامه دهد. با گذشت زمان و عدم توجه به مرور این کار را دیگر انجام نمی دهد.