بی خوابی شیرخوار

با سلام، دختر هفت ماهه ای دارم که نوزادی خوب و آرومی داشت،خیلی خوب شیر مادر میخوره و وزن خوبی گرفته فقط مشکلش اینه که خوابش تنظیم نشده شبا تا نیمه های شب بیداره چه کار باید کرد ،آیا درمانی برای هست،چراغ رو هم خاموش میکنیم ولی خوابش نمیاد و فقط بازی میخواد

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، از سن حدود ٦ماهگي اتاق خواب شيرخوار از پدر و مادر بايد جدا باشد، ساعت خوابيدن و بيدارشدن مشخص باشد و  درصورت دير خوابيدن صبح ساعت مشخصي بيدارشود (حتي درصورت ديرخوابيدن شب).

محيط اتاق خواب كودك باید به گونه اي باشد كه كاملا احساس امنيت كند و از تاريك كردن كامل اتاق خواب خودداري كنيد، از نورهاي ملايم جهت روشنايي هنگام خواب استفاده نماييد.