مشاوره قبل از ازدواج

با پسر هم سن خودم تو دانشگاه آشنا شدم، ایشون خیلی ادعای دوست داشتشون میشه خیلی میگن دوستم دارن و...اما عملا کار خاصی ازشون ندیدم، از طرفی خیلی عصبی و کینه ایه طوری که با خانوادش مثلا دعواش میشه و میگه کلا قیدشونو زدم و دیگه مردن واسم و به شدت کینه به دل میگیره !سر چیزای بیخودی با من قهر میکنه و چندین بار شده بهش التماس کردم که دوستت دارم تروخدا تموم نکن و بار آخر حتی بهم فحاشی کرد بعد دوباره اوکی شد و رابطمون ادامه داره، من خیلی بهش وابسته شدم اصلا نمیتونم خودمو بدون ایشون تصور کنم، از طرفی ایشون نه کار دارن، نه درسشون خوبه ،الانم دارن دوباره واسه کنکور میخونن که پزشکی قبول شن بدون ذره ای تلاش چون خیلی کم درس میخونه ،نمیدونم واقعا میترسم چون فکر میکنم با این آقا به هیچی نمیرسم هیچ همتی تو وجودش نمیبینم

البته یه مدت میرفت سرکار و واقعا تلاش میکرد اما انداختنش بیرون بعد چند وقت طرف گفته بود یه کسی که واردتر از اینه میخواد بیاد الان شما بگید من چیکار کنم چون هیچکسو جز خدا ندارم تا بتونم باهاش مشورت کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
اشاره نکردید که چقد از زمان آشناییتون می گذره؟رابطتتون پر تنش هست یا نه دعواهای معمولیه؟ هدف هر دوی شما از این رابطه چیه؟ دقت کنید که هر دوستی لزوماً به ازدواج ختم نمیشه چه بسا دو نفر دوستان خوبی برای هم باشن ولی همسران مناسبی برای هم نباشن. داشتن مهارتهای ارتباطیه موثر برای موفقیت یک رابطه بسیار مهمه. و یکی ازین مهارتها مدیریت خشم هستش و در صورتی که عدم کنترل عصبانیت در صورتی که شدید باشه نیازمند مداخله ست.
اگر قصد ازدواج دارید بنابراین شناخت ویژگی های شخصیتی، انتظارات، درخواستها، نیازها، خط قرمزها، شرایط مالی، رسم و رسوم، فرهنگها و خیلی مسایل را باید به طور کامل بررسی کنید. بنابراین توصیه میکنم در صورت این تصمیم حتما هر دو نفر به صورت حضوری برای مشاوره ی پبش از ازدواج اقدام کنید.
بنابراین قدم اول برای شما تعیین تکلیف رابطتون هستش.
شاد و پیروز باشید.