عصبانیت و تپش قلب

سلام من 22 سالمه و بنا به مشکلات زندگی و جدایی والدین و دعواهاشون و... از بچگی همیشه فشار روحی و روانی روم بوده الان چندوقته عصبی که میشم قلبم به شدت انگار تپش میگیره و قفسه سینم درد میگیره نمیدونم طبیعیه یا نه و باید چکار کنم بتونم خونسردی خودم رو حفظ کنم دوست دارم بیخیال باشم اما نمیشه همش ذهنم درگیر مشکلاته لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

درک ميكنم شرايط سختی داريد اما تنها كسی كه ميتواند در اين موقعيت به شما كمک كند خودتان هستيد

سعی كنيد به طور منظم و  روزانه  ورزش كنيد :مثل پياده روی و...

روزانه ١٥دقيقه تنفس آرام و عميق بسيار به شما كمک ميكند .از روش های آرام سازی و مديتيشن (يوگا)كمک بگيريد .موسيقی بی كلام گوش كنيد .خودتان را سرگرم فعاليتهای مورد علاقه تان بكنيد .

يک دفترچه برداريد و روزانه شكر گزاری  كنيد .با دوستان خود كه احساس خوبی داريد به بيرون برويد.شروع به نوشتن احساساتتان بكنيد .نوشتن يک فعاليت شفابخش است .در مورد همه احساساتی كه نميتوانيد به هيچ كس بگوييد بنويسيد و نقاشی كنيد .روی كاغذ بنويسيد چه حسی داريد ؟از چه چيزی ناراحت هستيد ؟چه چيز باعث ميشود تپش قلب تان بيشتر شود ؟چه زمانی قفسه سينه تان درد ميگيرد ؟

از يک مشاور حضوری حتما كمک بگيريد تا به نتيجه بهتری برسيد

               شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻