من یه دختر18 سالم دوسال پیش تو مجازی با یه پسر آشنا شدم تا الان پسرخوبیه قابل اعتماد بودنشو نمیدونم شک دارم

تا حالا اصلا باهم قرار نذاشتیم منم دختر آزادی نیستم که بخوام باهاش قرار بزارم تا سر کوچم که بخوام برم مامانم همرام میاد بخاطر بعضی از شرایطام مجبور شدم همه چیو بهم بزنم اون میگه من تو رو خیلی دوست دارم بدون تو نمیتونم اگه بری منم درس نمیخونم میرم سربازی یه جای دور سیگارم میکشم تا بفهمی بدون تو خوشبخت نیستم

حالا نمیدونم چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

اجازه بدید بروند سربازی و برگردند و اگه قصد ایشون ادامه ی رابطه باشه میتونید خانواده ها رو در جریان قرار بدید . موفق باشید