سلام خانم دکتر خسته نباشید من پنج ماه پیش زایمان کردم 40 روز بعد زایمان پریود شدم بعدش برای جلوگیری قرص لاینسترول برای میخورم هم طبیعی جلوگیری میکنیم ماه اول که قرص خوردم پریودیم خیلی شدید بود هفت روز کامل،درصورتی که قبل حاملگی من 3یا 4روز بعد خوب میشدم، اماالان ماه پیش حدودا سه روز جلوتر از ماه قبل مریض شدم اونم  حالت ترشحات چرکی ولخته های قهوه ای اما این ماه با گذشت 6روز هنوز پریود نشدم ،بی بی چک هم منفی نشون میده،درضمن ماه اول قرصهارو راس ساعت میخوردم اما از ماه دوم تقریبا یک ربع ،ده دقیقه معمولا دیر میخورم یادم میره،و اینکه حدودا در روز سه یا چهار بار شیر خشک به بچه میدم، میخواستم ببینم امکان داره عوارض قرصها باشه من هنوز پریود نشدم  باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اول از همه تست بارداری بدین اگه منفی بود صبرکنید جون این قرص ممکنه کامل فریود را قطع کنه ولی الان که کامل شیر نمی‌دین بهتره از قرص ال دی مصرف کنید چون قرص شیردهی برای وضعیت شما کم هست