درمان کیست آندومتریوز

181 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم ۲۵ سالمه تازه ازدواج کردم یکساله مبتلا به کیست آندومتریوز در تخمدان چپم شدم قرص یاسمین میخورم برای جلوگیری از پیشرفتش فعلا هم قصد بچه دار شدن ندارم به نظر شما بهترین گزینه برای درمان من چی میتونه باشه دارو بخورم همچنان یا عمل جراحی باتوجه به این که میگن ذخیره تخمدان پایین میاد با عمل از طرفی ترس از عود بیماری با دارو هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اطلاعات کافی ندادید.

آندومتریوز را برحسب شکایت و علایمی که دارد درمان میکنیم.

یک سرطیف ،مواردی است که فرد قصدبارداری دارد که شامل شما نمیشود. سر دیگر هم مواردی است که فرد علایمی شامل درد،اختلالات قاعدگی و...داردکه برحسب علامت درمان شروع میشود و این درمان ممکن است دارو یا جراحی باشد.

و مواردی هم فردبی علامت است و در این موارد اقدامی لازم نیست و فقط پیگیری میشود.

تجربه شما

نه هیچ مشکل خاصی ندارم. درد و خونریزی های غیر معمول هم ندارم.