بارداری خارج از رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 171 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید. من حدود 6 ماه پیش ازدواج کردم. متاسفانه در ماه سوم، دچار بارداری خارج از رحم شدم که با تزریق متوتروکسات، بعد از 40 روز خونریزی از بین رفت. تازه تازه داشتم خوب میشدم که بی دلیل دچار تبخال تناسلی شدم. با اینکه من بهداشت و خیلی رعایت میکنم و نزدیکی ام فقط با کاندوم بوده. الان خیلی واهمه دارم که باردار شم. اصلا نمیدونم میتونم یا نه، خیلی نگرانم و غصه میخورم. لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
بارداری خارج ار رحم یکی از عوارض ناشایع بارداری هست . اگر چه احتمال عود بارداری خارج از رحم ممکن است در بارداری بعدی نسبت به جمعیت نرمال ، کمی بالاتر باشد . اما با مراجعه به متخصص زنان و بررسی فاکتور های خطر ایجاد بارداری خارج رحمی و کنترل ان (البته در صورت وجود فاکتور خطر،  در بسیاری  موارد علت پیدایش بارداری خارج رحم ناشناخته می باشد )، می توانید بارداری موفق را در آینده نزدیک تجربه کنید .‌در صورت اقدام برای بارداری بعدی ، در صورت مثبت شدن تست بارداری ، تحت نظر متخصص زنان باشید.

تجربه شما

با سپاس از شما. کاش راجع به تبخال تناسلی هم من و راهنمایی می کردید