مشکل با زن برادر

سلام . من زن برادرم خیلی بد چشمه میدونم اینکارو از قصد و برای به هم زدن زندگیم انجام میده اینو پدر و مادرمو خواهرمم متوجه شدن . این هفته رفتیم مسافرت همیشه جای نشستنشو طوری تنظیم میکنه که جلو همسر من بیوفته و هر وقت که برمیگردم نگاهش میکنم به همسر من داره نگاه میکنه من به شوهرم اعتماد دارم این قضیه رو به شوهرمم گفتم خودشم میدونه اما میگه تو زیادی حساسی خیلی کارای زن برادرم واضحه من خیلی سعی میکنم مراقب شوهرم باشم که تنها نشن ولی خسته شدم راهنمایی میخوام چیکار کنم به همسرم که میگم اولش یکم رعایت میکنه سعی میکنه روبرو اون نباشه اما بعدش باز میبینم انگار بدتر میشه در صورتی که همسرم میگه زن برادرت اصلا خوشگل نیست و خیلی پیرتر از برادرت و واقعا هم خوشگل نیست دوستام میگن تو ازون سری چیزی برای ترس نیست اما من میترسم ازینکاراش دوست دارم با برادرم سفر بریم اما اینکارا زنش کفریم میکنه و باعث میشه نتونم با برادرم اون طور که باید در رابطه باشم و متاسفانه برادرم خیلی اعتماد داره به زنش من باید چطوری رفتار کنم که زن برادرم اینکارو نکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
به نظرتون ایا گفتن مدام این مساله و پررنگ تر کردنش همسرتون رو به طور طبیعی حساس نمیکنه؟ شما با حساسیت ویژه ای که نسبت به این خانم نشون میدهید دقیقا ایشون رو به هدفشون میرسونید و ناخواسته وارد بازی ایشون میشید، اگر نمیتونید افکارتون رو کنترل کنید و ارتباط با ایشون رو ازاردهنده میدونید ارتباطتون رو به حداقل برسونید و در زمانهایی که ایشون رو میبینید هم فاصله و حریم را حفظ کنید تا حاشیه ی کمتری برای شما ایجاد بشه. موفق باشید