علائم بارداری

سلام من از روز ۸ پری اقدام کردم یک شب در میان..تا روز ۱۵ پری اقدام کردم. الان یک هفتس دل درد دارم و حس میکنم حالت تهوع دارم بنظرتون امکان داره باردار باشم؟ الان روز ۲۳ پری هستم. ماه دومه که اقدام میکنم. دکتر بهم قرص لتروفم داده میخورم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
جواب بارداری به این سرعت مشخص نمیشود. اگر تاخیر بیش از هفت روز داشتید آزمایش بارداری بدهید. هر ماه ۱۵ درصد شانس بارداری دارید و تا یکسال برای بارداری فرصت دارید اگر نتیجه نگرفتید به مراکز ناباروری مراجعه کنید. روز خوش