کنترل زانو درد

سلام وقت بخیر برای اینکه از فرسایش مفصل زانو و ساییدگی در پیری جلوگیری کنیم چه راهکاری وجود داره؟

امکان داره با انجام ورزش ها و مراقبت ها در سنین بالا زانو درد نداشته باشیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

سلام و عرض ادب. البته که ورزش مداوم و موثر و رژیم غذایی مناسب و غنی از ژلاتین مثل قلم گوساله، پای مرغ، ژلاتین خوارکی به صورت دوره ای در هفته مصرف شود. با تاثیر بسیار بالا می تواند در زمان میانسالی و کهن سالی از دردهای پراکنده و امراض مفصلی جلوگیری به عمل می آید.

توصیه بنده اینه از حرکات و عادات غلط و کفش های نامناسب پرهیز شود. ورزش هایی مثل شنا و ایروبیک بسیار موثر و موجب حفظ و جلوگیری از دردهای مفاصل و ستون فقرات می شود