پاره شدن پرده بكارت

من بعد از يه رابطه ى مشكوك به پاره شدن بكارتم به متخصص زنان مراجعه كردمو چك كردن و گفتن كه بكارتم آسيبی نديده و كاملا سالمه و اگه به پزشكى قانونى هم مراجعه كنى تا نگى خودت به كسى كه همچين رابطه اى داشتى كسى نميفهمه بعد از اين جريان من پريود شدم و توى نوار بهداشتيم ى چيزايى بود كه تا بحال نداشتم كسى ميدونه چى هست؟ پردمه يا آسيب رسيدنه به واژنم يا جنينه؟قبلا هم معاشقه داشتيم ولى خوب علائم حاملگى نداشتم آخه  كاش ميشد عكسو بذارم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

پزشکان مرکز پزشکی قانونی  در این زمینه حاذق هستند و به دقت بررسی می شود   اگر مشکلی وجود داشته باشد و پرده بکارت آسیب دیده باشد به وضوح مشخص و تشخیص می دهند مگر آنکه هیچ آسیبی به پرده بکارت وارد نشده باشد که باید  با معاینه نظر قطعی را داد موفق باشید