سلام

من به طور اتفاقي سونو دادم و فهميدم سمت چپ يه كيست اندومتريوما ٤ سانتی دارم هيچ علايم بالينی ندارم و عادت ماهانه منظمی دارم

الان قرص جلوگيری ميخورم تا پريود نشم و كيست چند ميلی متر كوچكتر شده

ميخواستم ببينم نزديكی  واسه من مشكلی نداره؟ باعث پارگی كيست يا تورشن نميشه؟

مشكل بارداری خواهم داشت؟؟ چون سمت راستم سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
حتما باید تحت نظر باشید و بهتر است بارداری را خیلی به تعویق نیندازید. نزدیکی با احتیاط مشکلی ندارد و سعی کنید از روشهایی استفاده کنید که فشار کمی را بر ناحیه شکم وارد میکند. روز خوش