درد در قفسه سینه

باسلام وخسته نباشید

سوالم در مورد مادرم بود

۴۵ ساله است بیشتر اوقات تنگی نفس داره و میگه نفسم سنگین میشه و گاهی سمت چپ رو سینش و زیر کتفش نیش  میزنه و درد میکنه.

چند باری پیش دکتر بردیمش نوار و اکو گرفتن و میگن مشکلی نداره در صورتی که مامانم بیشتر اوقات دستش رو سنشه و موقع دراز کشیدن همراه با خمیاز انگار سمت چپش میگیره و ازم میخواد کتفشو ماساژ بدم تا رد کنه. چند سال پیشم بخاطر سرماخورگی شدیدی که گرفته بود وریه هاش مشکل پیدا کرده بود دکتر براشون عکس از قفسه سینه گرفتن ومتوجه شد که افتادگی دریچه میترال داره آیا این علائمی که گفتم ربطی به افتادگی دریچه  میترال  داره؟ مادر من بیشتر اوقات خسته و'بیحاله وخواب آلود .

و الانم هم دیگه پیش هیچ دکتری نمیره چون میگه چند بار رفتم و مشکلی ندارم ولی بیشتر اوقات این علایمها رو با درد داره .

اینم بگم که ناراحتی معده هم داره.

لطفا راهنمایی کنید

 ایا خطری ایشون رو تهدید نمیکنه .

ممنون از توجه وراهنمایی

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص قلب و عروق

سلام علایمی که ذکر کردید ممکنه ناشی از بیماری قلبی باشه و فقط با اکو و نوار نمیشه گفت کسی بیماری قلبی نداره.توصیه میکنم اگه امکانش رو دارید اسکن هسته ای قلب انجام بدن.در ضمن بابت افزایش فشار خون هم باید بررسی بشن.در ضمن علایم ربطی به افتادگی دریچه میترال نداره