سلام من pco هستم و همسرم واریکوسل دارن تعداد اسپرمشون خوبه ولی تحرک و شکلشون مشکل داره که آزمایشهای آخرشون خوب بوده و به عمل نیازی ندارم خدا وشکر؛دکتر واسمون آی یو آی تجویز کردن که از روز سوم پریود روزی دو قرص اوومید۵۰و روز هفت و نهم دو آمپول منوتروپین تجویز کردن سوالم اینه که متمایل داریم فرزندمان پسر بشه شنیدم که کلومیفن باعث دخترزایی میشه و عوارض داره بنظرتون لتروزول بخورم بهترنیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شنیده های شما صحت علمی ندارد به دستورات پزشکتان بیشتر توجه کنید و هم و غمتان را برای تربیت فرزندتان بگذارید تا تعیین جنسیت آن. موفق باشید