افزایش زردی نوزاد

سلام

بچم دو روز بعد از دنیا اومدنش زردیش پانزده شد بستری شد زردیش با فتوتراپی پایین نمیومد شیر خودم قطع کردم شیرخشک دادم اومد پایین مرخص شد اما باز شیر خودم که شروع کردم باز رفت بالا الان میخوام کلا شیرم قطع کنم چون باز زردیش خیلی بالاست الان ۴۲ روزشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز در بسیاری از اینگونه موارد شیردهی قطع نمی شود و یا برای مدت کوتاهی قطع می شود. توصیه می شود به پزشک مراجعه و سطح بیلی روبین چک شود. پزشک باتوجه به نتیجه آزمایش دستور لازم می دهند.