حضانت فرزند با ازدواج مجدد مادر

سلام

من در ازای بذل مهریه حضانت پسرمو  گرفتم. و یه وکالتنامه از پدر بچم دارم که تا وقتی به سن قانونی برسه بجای پدرش میتونم کاراشو انجام بدم

خواستم بدونم در صورتی که من ازدواج مجدد بکنم میتونه بیاد بچه رو ازم بگیره؟

چون واقعا آدم اذیت کاریه منم تو محضر بفکرم نرسید ازدواج مجدد رو لحاظ کنم

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
این موضوع بستگی به سن فرزند مشترک دارد، چنانچه سن ایشان بالای 15 سال باشد ، از سن حضانت خارج و خود وی تصمیم گیرنده آست ولیکن طبق صراحت قانونی در صورت ازدواج ، حق حضانت(نگهداری فرزند) شما قابل سلب خواهد بود .
موفق باشید