پسرم تقریبا شش ماه و نیمشه تا پنج ماه شیر خودم و بهش دادم چون سینمو نمیگرفت میدوشیدم بهش میدادم اونم تو خواب تا دوماه خوب بود بعد دو ماه شیشه رو هم نگرفت که بعدا با یک سرما خوردگی کوچیک شیر خودمم خشک شد و الان بهش شیر خشک میدم اما خیلی سخته خیلی خوابش تو روز کمه نمیتونم تو خواب بدم با قطره چکانم ۹۰ سی سی خیلی اذیت داره خیلی ها میگن شاید کامش پایینه برا همون نمیتونه شیشه بگیره منم اصلا سر در نمیارم بنظرتون اگه کام بچه پایین باشه نمیتونه شیشه بگیره یا شیشه نگرفتنش از چیز دیگس؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، علت شير نخوردن مناسب كودك شما از ابتدا ،عدم رشد مناسب رفلكس مكيدن مي باشد، كه بخاطر دوشيدن مرتب شير ،باعث عادت شيرخوار شده است. درحال حاضر براي تشخيص مورد ذكر شده ،حتما بايد به متخصص کودکان مراجعه فرمایید. تغيير نوع شيشه و نوع شير مي تواند به بهبود تغذيه وي كمك نمايد.