درد و سوزش همورویید

سلام خسته نباشید .یک هفته ای میشه که مادر بنده هموروییدشون عود کرده یعنی یه تیکه گوشت زده بیرون .اینم بگم که شکمشون خیلی نرم شده و داروی آنتی همورویید و قطره ام جی مصرف میکنه ولی هیچ تاثیری نداره .مادرم میگه مقعدشون از داخل سوزش و درد داره .به نظرتون میتونن پماد لیدوکایین واسه داخل مقعد استفاده کنن بابت درد و سوزش؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. بله میتوان جهت کاهش درد از این دارو استفاده کرد اما درمان قطعی نیست و در صورت ادامه مشکل و بیرون زدگی باید جراحی انجام شود.