سلام. من چند ماهی هست که برای لیزر موهای زائدم به یه مرکز میرم. ولی معمولا عینک نمیزنم. یکی دو بار هم احساس کردم لیزر به چشمم خورد. من حدود ده ساله که دوربین چشمام خیلی ضعیفه. ولی با نزدیک بین مشکلی نداشتم. اما چند وقتی که هست که احساس میکنم یکی از چشمام خیلی ضعیف تر شده و با اون یکی چشمم هماهنگ نیست. به نظرتون میتونه بخاطر لیزر باشه؟ یا بخاطر زیاد کار کردن با گوشی و لپ تاپ. چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که احساس میکنم دو تا چشم با هم هماهنگ نیستن. نه مثل حالت لوچی. بلکه انگار یه چشمم سنگین تره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام.باید تشریف بیارید معاینات کامل چشم و بینایی سنجی براتون انجام شود و در ضمن مسایل ایمنی هم
هنگام کار بالیزر حتما رعایت فرمایید.