سلام. می خواستم بپرسم زایمان طبیعی برای چشم خانمم که ضعیفه عینک می زنه مشکلی ایجاد نمی کنه برای؟ این موضوع خیلی منو نگران کرده چون حدود دو سه هفته دیگه خانمم به امید خدا فرزندمون رو به دنیا میارن. می خواستم بپرسم درد و فشار زایمان طبیعی به چشمشون آسیب می زنه یا خیر؟ درجه هر چشمشون حدود ۹ یا ۱۰ هست. شایدم بیشتر نمی دونم راستش. اما کمتر از این دیگه نیست.یک دنیا سپاس از پاسخگوییتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل امدادگر حوادث گاز
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درموارد خاصی طبق نظرچشم پزشک توصیه به سزارین میشود.واغلب موارد امکان زایمان طبیعی هست.

قطعا باید نظرچشم پزشک را بخواهید.