سلام  من دو ماه باردارم آزمایش کلی دکتر نوشت

انگل گربه آی ج ام  0.9 ازمایشگاه میگه لب مرزه دوباره باید تکرار شه آ ججی 2.74

قبلا هم حدود یکسال پیش انگل گربه داشتم ولی خوب شده بودم..با هیچ حیوانی هم کلا تماس ندارم غذا هم رعایت میکنم. چیکار کنم روی جنین میگن تاثیر داره باعث سقط میشه یا شنیدم اگر دنیا هم بیاد عقب مونده میشه به مرور خودش نشون میده یا باعث نابینایی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام

اگر ای جی جی شما مثبت است يعنی بدنتان قبلا با اين انگل تماس داشته و ايكنی داريد بنابراين مشكلی برای جنين پيش نخواهد آمد.