رشد دور سر نوزاد

دور سر پسرم موقع تولد ۳۵ بوده و الان که پنج ماه تمام هست ۴۱ شده مرکز بهداشت گفته رشدش کمه و ملاجش در حال بسته شدنه آیا پسرم عقب ماندگی ذهنی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

نمودار رشد دور مغز مهم است اگر صعودیست مشکلی ندارد، در غیر این صورت سایز ملاج و مهمتر از همه اینها، روند تکامل کودک، زمان گردن گرفتن،نشستن ،خزیدن و... مهم است که اگر تکامل مناسب باشد معمولا کاری نیاز ندارد و ممکن است ارثی باشد برای مثال یکی از والدین یا پدر بزرگ یا... نیز دور سر کوچک یا بزرگ داشته باشند