وزن کم کردن در شیردهی

با رژیم غذای آب پز شده میخوام وزن کم کنم آخه قدم ۱۵۷ و وزنم ۷۴ هست. زایمان سوم. سنم ۲۳ الانم دخترم ۵ ماهشه میخواستم بدونم اگه رژیم بگیرم واسم ضرر نداره چه از لحاظ شیر چه از لحاظ بدنی؟ منظور روی مو استخوان و...  اثری نداشته باشه؟ حالا میتونم رژیم بگیرم درضمن سزارینی هستم و افتادگی شکم پیدا کردم لطفا بهم بگید میتونم رژیم بگیرم اگه میتونم چه چیزهایی رو از رژیم غذایم حذف نکنم ممنونم از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
با توجه به سنتون و تعدد زایمان حتما ازمایش بدید و سطح مواد مغذی بدنتون رو چک کنید
به هیچ وجه تا پایان سال اول شیردهی رژیم های سخت کاهش وزن نداشته باشید
به کارشناس تغذیه مراجعه کنید تا شما در انتخاب رژیم مناسب دوران شیردهی راهنمایی کنند