سلام.

الان 4 روزه پریودم عقب افتاده. احساس خستگی و افت فشار دارم ولی هم بی بی چک و هم آزمایش خونی که امروز دادم منفی بود. تا حالا دوبار باردار شدم و غیر از این دو مورد پریودم عقب نیفتاده و منظم بوده. البته چهارشنبه هفته پیش دکتر رفتم برای اینکه زیر دلم درد میکرد گفته بود که رحمم هم عفونت کرده و هم زخم شده و دو مدل کرم داخل واژن و دو مدل چرک خشک کن بهم داد . من پریود قبلیم 15 دی بود و باید شنبه این هفته میشدم که پریود نشدم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
تا ۱۰ روز صبر کنید در صورتیکه پریود نشدید ازمایش خون بدهید و اگر منفی بوو مراجعه کنید